Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Achizitie noua - Vitara ET 1.6 8V

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Achizitie noua - Vitara ET 1.6 8V

  Salutare.
  Nu vreau sa ma laud (prea mult :). Bine, sunt entuziasmat de noul tanculetz.
  Am luat o Vitara din 1998, ET 1,6 8V 80cp.
  In urmatoarea perioada o sa incerc sa o cunosc mai bine.
  Imi poate spune cineva dintre voi ce am luat? Are o gramada de imbunatatiri pentru off-road. Conditia cumpararii a fost sa merg impreuna cu vanzatorul la o statie ITP pentru verificare (noxe, directie, lumini, frane si modificari) si a trecut cu bine de inspectorul respectiv.
  Din ce am sesizat pana acum, are kit de inaltare, bull-bar, troliu 6tone, ledbar mic fata, ledbar mare plafon, roti de noroi, jante intoarse, carlig, portbagaj, snorkel si MRL-uri manuale. Dupa o ora de testare, motorul isi pastreaza temperatura ok, cutia de viteze schimba ok, cupleaza 4H, 4L si 2H, nu aud zgomote ciudate la viraje totale stanga dreapta. Sasiul pare ok, lonjeroanele ok, motorul nu scuipa ulei, desi are niste transpiratii pe la garnitura de sus. Am mers cu vreo 70 la ora maxim in teste pana acum.
  Tipul de la ITP mi-a zis ca e ok masina, noxele sunt chiar nesperat de bine, dar nu tine prea bine frana de mana si ar trebui sa-i montez o bara spate pentru a nu avea probleme cu politia sau alte ITP-uri.
  Masina a fost adusa in tara in Iulie 2017. Nu cred ca are ulei-ul motor schimbat, lichidul de frana si nici uleiurile din grupuri (cica nu e nevoie, dar paranoia din mine nu va sta linistita pana nu stie ca le-am schimbat).
  Imi este frica deja sa o aduc in Bucuresti (e la socra-miu in curte, dar sta destul de departe de Bucuresti) pentru ca nu-mi dau seama cat de usor mi s-ar putea fura bar-led-urile, troliu, portbagajul sau roata de rezerva. Se fura chestii d-astea prin Bucuresti? I s-a intamplat cuiva? Exista antifurturi sau improvizatii care sa protejeze la furt?

  Seara faina tuturor.
Procesare...
X