Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

sunet/zgomot metalic coloană direcție

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • sunet/zgomot metalic coloană direcție

  am acest zgomot metalic în volan /coloana de direcție...nu știu exact, se aude la viteze mai mari de 100km/ înclin ușor spre stânga volanul sau se mai aude și la viteze mici când trec peste gropi sau denivelări din șosea!! zgomotul e cel care se aude în filmuleț, sper să se încarce aici și să se audă! dacă cineva mă poate ajuta cu o părere de la ce poate fi, îi rămân recunoscător. orice sfat e binevenit. mulțumesc!

 • #2
  E posibil sa fie arborele directie. Cu masina stationata si motorul oprit incearca sa misti de volan brusc stanga-dreapta si ar trebui sa auzi un clantanit sau daca rotile se misca dupa ce rotesti mai mult de 5 cm volanul. Sau daca la viteza mica si rotatii ample de volan se simte ca ar merge in hopuri e sigur din arbore. Daca e din arbore, nu-ti recomand sa iei sh (eu am luat doua si au fost tzepe ambele) mai bine iei unul nou de pe Febest.shop si este foarte bun la 230 lei cat costa .

  Comentariu


  • #3
   johnnydanut : îți mulțumesc tare mult că mi-ai răspuns, ești singurul, cred că toată lumea e în concediu! o să fac cum m-ai îndrumat aici și văd ce descopăr. îți mulțumesc încă o dată ptr sfat și ptr adresa site-ului de unde pot cumpăra piesa. să trăiești!

   Comentariu


   • #4
    O metoda si mai sigura era sa pui pe cineva sa miste de volan si tu sa tii articulatia cardanica a volanului si sa vezi daca are joc....chiar sunt curios ce ai constatat...

    Comentariu


    • #5
     Aceeasi problema am avut-o si eu la utilajul meu. Am dus-o la un service specializat in directii(casete, pompe), au urcat-o pe elevator si in 2 minute mi-au aratat de unde vin zgomotele. Bieleta directie stanga cu uzura, cap de bieleta stanga cu uzura si pivot stanga cu uzura excesiva (constatare gratuita). Zgomotele se amplifica prin coloana de directie.

     Comentariu

     Procesare...
     X