Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vitara Pick-up

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Vitara Pick-up

  Salutare tuturor!

  Avand in vedere ca sunt nou pe aici, sper ca nu am creat un topic duplicat. Ma joc de cateva ore cu functia search insa nu am gasit foarte multe informatii relevante sau de actualitate pe acest topic.

  Detin de foarte curand o Vitara Cabrio din '95 cu soft top Va cam puteti imagina cum arata soft top-ul dupa cele 100 de anotimpuri petrecute sub cerul liber :)

  Intentia mea este sa scap de acest soft top si sa transform bestia intr-un pick-up. Pentru asta am renuntat la scaunele din spate si am fabricat un capac pentru a separa "cabina". (revin si cu poze cu acest capac) De aici mai departe insa sunt destul de impotmolit si as avea nevoie de ajutorul vostru in urmatoarele aspecte:

  - in ce masura credeti ca as putea avea probleme legale facand aceasta modificarea si circuland pe drumurile publice?
  - de unde pot cumpara / cine poate fabrica capacul din fata hardtop? De vandut nu vinde nimeni doar jumatate de hardtop, iar singur nu stiu de unde sa o apuic pentru ca mi-ar trebui o puiesa originala pentru matrita
  - daca a mai facut cineva o astfel de conversie, cum a rezolvat problema apei in "bena" astfel rezultata? Gauri pt drenaj, unde cum?

  Bineinteles orice alte pareri sau sfaturi din partea voastra pentru o astfel de conversie sunt bine venite.

 • #2

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection