Salutare! Avand in vedere ca fosta masina de padure (Feroza) si-a gasit un nou proprietar, o sa prezint noua achizitie: e vorba despre un Suzuki Vitara 1.6 8v, din 1990, automata. Masina m-a atras de cand a apărut anunțul de vânzare, am fost sa o vad si dupa aprox 2h am plecat cu ea acasa. Mi-a plăcut f mult ca e totul funcțional pe ea, era curata si se vede ca a fost ingrijita. Are urme de reparații la praguri si pasajele aripilor spate, care sper sa fie făcute bine, dar asta urmeaza sa aflu in timp. Sasiul se prezintă f bine, nu se vad urme de suduri sau rupturi, este terosonat si protejat integral, are rezervor de benzina nou si schimburile efectuate recent. Singura modificare sunt niște MRL-uri manuale pe fata, care merg insa cuplate doar cu patentul, urmeaza sa vad daca pot fi reparate.Fostul proprietar mi-a spus ca le-a umplut cu vaselina, ceea ce nu prea e bine. Altfel, dpdv tehnic nu necesita absolut nici o investie (are majoritatea articulațiilor noi, inca arata ca scoase din cutie), asa ca sa trecem la ce a primit si mai urmeaza sa primeasca:
- anvelope Federal Couragia 235-75-15 (deja montate);
- kit inaltare suspensie 10cm Radzikone (e in cutie, caut pe cineva unde sa il pot monta);
- un ledbar de 53cm pe care vreau sa il pun pe bara fata. Am vazut ca multi au niste urechi care ies prin grila si de ele e prins ledbarul, insa nu stiu de ce sunt prinse ele mai departe. Aici as avea nevoie de ajutor.
-niște chedere noi la uși, avand in vedere ca cele de masina sunt uzate si la peste 80/h suiera vântul in interior.
- flanse de 30-35mm
Dupa inaltare ma gandesc daca sa păstrez sau nu bara stabilizatoare.
Si cele cu poate, daca voi considera ca nu ma descurc fara ele: troliu, rapoarte schimbate, blocant spate.
Ca mici probleme sesizate, e un pufait/fasait care se aude din spatele volanului cand virez stanga dreapta, care nu stiu daca e normal, consumul de 14-15l/100km (facut la pompa in regim de mers mixt), pe care as cauta metode sa il mai temperez, relantiul care la pornire sta la 2200 si dupa incalzire la 1100 si, din nou, nu stiu daca e normal sau nu asa si nu am gasit cum il reglez. Momentan, cam atat ar fi despre ea. Mai multe in poze. (Nu reusesc sa incarc mai multe).