Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vitara mea

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Vitara mea

  Salut dragi vitaristi. Ma numesc Dragos si sunt din Iasi. Din toamna anului 2018 am o Vitara 1.6 16V achizitionata intr-o stare deplorabila( statuse in curtea omului vro 2 ani) .peripetiile s-au tinut lant de o aduce din Vrancea la Iasi- prin Bacau mi-a sarit acoperisul in mers ..... directia era varza , fara geamul de la hardtrop tot asa... Ajuns acasa la miezul noptii in ziua urmatoare la ora 5 dimineata da-i o inspectie mai detaliata la utilaj, toate bune si frumoase. dupa serviciu am inceput sa o desfac, da-i cu polizorul, dai cu cheia in doua zile era cheala ... Dupa o inventariere a gaurilor din tabla a, inceput nebunia cu achizitia de tabla si suruburi si de la ora 18 pana la 23 in fiecare zi pret de 2 luni in fiecare seara dupa program dai cu carpeala( vro 3 kg de suruburi si vro 6 m paratti de tabla de 3mm am reusit sa o aduc la lumina.
  Dupa doua sedinte de tractiuni cu vro 5 prieteni sa o rasturnam pe ambele parti am inceput antifonarea ... lucru ce a durat ceva timp -4 straturi de antifon date temeinic .
  La vopsire a fost cam dificil , intreband in stanga si in dreapta cat ajunge sa o vopsesc m-am linistit si am achizitionat un compresor, pistol , furtune si vopsea... grea alegere sa fie cu lac /fara cu intaritor 1k-2k alea alea , am gasit la Policolor vopsea super ok. Dupa vro saptamana de slefuit la ea am intrat la cuptor- intr-o hala a unui prieten bineinteles cu conditia sa nu-i fac peretii verzi . Intr-o dupa-masa pana in noapte am reusit sa o vopsesc in regim propriu- datorita faptului ca e prima data cand vopsesc capital singur o masina zic ca a iesit destul de bine.
  Dupa o uscare la cuptor( vro 3 aeroterme industriale imprumutate- uitasem sa va zic hala nu avea curent electric deci da-i si cu un generator pe benzina da-i cu canistrele ..
  Dupa vopsire am inceput sa o echipez la interior , asta lipseste, asta cum o venii , dai cu netul dai cu presupusul , a mai durat ceva pana am reusit sa o termin.
  Dupa o vizita la mecanic si schimbat amortuzoare, tobe, pivoti, franele, tot felul de nebunii
  Acum mai am de pus troliul si sa o mai inalt nitel.
  Cam asa este povestea de inceput al utilajului... pe masura ce voi mai face ceva va anunt.
  Dragos
  Ultima editare de akagagu; 05.apr.2019, 13:28.
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection