Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Unde in Bucuresti-Ilfov pot reconditiona Vitara mea 1.6 8V 1996?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Unde in Bucuresti-Ilfov pot reconditiona Vitara mea 1.6 8V 1996?

  Salut,

  Urmeaza sa ajung la cei de la GTC Auto pentru o inspectie de rampa. Este prima vizita intr-un service auto dupa ce am achizitionat-o.
  Pe langa lucrarile de mecanica, vor fi mai mult ca sigur si lucrari de tinichigerie. Masina pare inchegata bine si am facut deja vreo 300km (din care vreo 50km pe drumuri forestiere), dar mi-e frica sa o desfac sa vad de fapt cat de afectata de rugina este. Are totusi aproape 23 de ani...

  Poate multi vor spune ca nu ar trebui sa-mi bat capul si sa merg asa cu ea pana se rupe singura de la rugina, dar aceasta masinuta reprezinta oaza mea de relaxare si as vrea sa-i mai dau ani buni atat cat pot. Pe masina am dat 10000 lei (~2000eur) si sunt foarte incantat de cum arata cu toate modificarile de off-road pe care sigur nu mi le permiteam sa le fac eu la o masina stock.

  Imi puteti recomanda pe cineva la care sa o duc sa-i mai carpeasca tabla si/sau sasiul si sa ma si coste relativ decent? In nici un caz sa ma coste inca o data cat am dat pe ea.
  Un tinichigiu pasionat la care ati mai fost si ati fost multumiti. Pentru mine este mult mai importanta functionalitatea lucrarii (reparatie, tratare contra ruginii viitoare) si mai putin estetica lucrarii.

  Multumesc.

 • #2
  Salut, si eu sunt interesat de un tinichigiu bun pentru acelasi model!

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection