Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

suzuki vitara podea pasager dreapta fata plina de apa .

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • cristianhaulica
  a răspuns
  Mda... Se pare ca alta era problema la mine. Acum cateva zile, dupa o ploaie sanatoasa, iar m-am procopsit cu balta la picioare la sofer.
  In weekend am stat cu furtunul pe ea pana m-am prins pe unde intra. ... Era pe unde intra firele de la motor sub bord. Mai trasesem eu niste fire in plus pe acolo, si nu mai era etans. Da nici nu ma asteptam ca apa de pe perbriz sa se scurga pe firewall, pe aripa interioara... asa, pur si simplu. Nasol au mai proiectat zona aia.
  I-am pus niste silicon si nu mai intra (am probat). M-am saturat cat am stat cu feonul pe pasla aia de sub mocheta

  Lasă un comentariu:


 • oviwankenobi
  a răspuns
  salut, am gasit buba pe unde intra apa, mai precis ,cand am dat bateria jos ,era apa pe suportul bateriei iar marginea indoita a suportului dinspre aripa era ruginit cat si imbinare aripa cu suport ,ruginit de asemenea. Pe acolo s-a infiltrat apa si incet incet a ruginit si sub bord in masina , apa ajungand la podea pasager. Am pus o bucata de cheder peste suport baterie si cealalta imbinare si momentan e uscat .

  Lasă un comentariu:


 • cristianhaulica
  a răspuns
  Apa, sau antigel? Mai ai antigel in instalatie?
  Daca e apa, cumva dupa o ploaie urata? (Eu am patit asa la GV. Cred ca intra pe la usa, pe la partea cu balamalele, si cand ajunge pe prag, nu se mai scurgea afara, ci inauntru. Am lipit o grnitura de aia de usa, de cauciuc, sa devieze apa afara.)

  Lasă un comentariu:


 • suzuki vitara podea pasager dreapta fata plina de apa .

  Buna ziua, am o vitara an 90 hard top si am descoperit podeaua dreata fata plina de apa , musteste mocheta :)
  Are cineva vreo idee , de unde? ma gandesc ca poate sunt infundate scurgerile, dar nu stiu pe unde sunt.Daca stie cineva , va rog un raspuns.
  merci anticipat.
Procesare...
X