dupa o inaltare de 5cm bl si vreo 2cm sl vitara face chestii ciudate pe sosea gen trepidatii de la gumele mai mari mt,corectari ale directiei la vant lateral,curbe si viteze putin mai mari,socuri in volan prin teren,etc
presupun ca toti stiti asta.
dupa cum bine stiti vitara nu este dotata din fabrica cu amortizor de directie dar se gaseste de la calmini si alti producatori la un pret de aproximativ 150 euro.
din motive financiare am recurs la o improvizatie,am montat amortizor de directie de mercedes! foarte simplu de montat iar pretul final este de...150 ron in care intra si cateva beri.
necesar operatie:
-brida fi 22mm-25mm
-doua console (asa la zice la baumax)(chestiile alea de prinzi lemne,pal la unghi de 90)
-amortizor directie mercedes
-doua suruburi m10 cu piulite autoblocante
-masina de gaurit,flex,chei
rezultat final brici
sanatate si noroc
presupun ca toti stiti asta.
dupa cum bine stiti vitara nu este dotata din fabrica cu amortizor de directie dar se gaseste de la calmini si alti producatori la un pret de aproximativ 150 euro.
din motive financiare am recurs la o improvizatie,am montat amortizor de directie de mercedes! foarte simplu de montat iar pretul final este de...150 ron in care intra si cateva beri.
necesar operatie:
-brida fi 22mm-25mm
-doua console (asa la zice la baumax)(chestiile alea de prinzi lemne,pal la unghi de 90)
-amortizor directie mercedes
-doua suruburi m10 cu piulite autoblocante
-masina de gaurit,flex,chei
rezultat final brici
sanatate si noroc
Comentariu