Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Eu iti spun asa.
Am avut pe vitara si l-am dat jos. Asta cca acum 1 an. Din 2 motive.
1. L-am vandut cuiva la un pret foarte bun.
2. Nu mi s-a parut mare lucru, mai ales ca dura un pic pana sa cupleze. Cateva secunde. Odata cuplat nu mi s-a parut ca face mare branza. Sincer. Dupa ce l-am vandut a trebuit sa ii fac un surubel in diferentialul spate unde a ramas o gaurica de la furtunul de cupru.
Poate la o masina mai grea face mai mult, dar mie nu mi s-a parut mare branza la vitara, mai ales la suma aia.
Si mai este montajul. Trebuie sa sti ce faci frate cand montezi dracia aia, noroc cu un mecanic turc care mi l-a pus l avremea aia.
Eu zic sa cauti o vitara cu blocant, sa o incerci si sa apreciezi singur daca ti se pare o investitie buna. Daca e sa te iei dupa Adam, atunci e bun, daca e sa te iei dupa mine, nu merita, daca te iei dupa altul...
Gusturile nu se discuta. Inceraca pe pielea ta. Este un pret piperat totusi.
Eu iti spun asa.
Am avut pe vitara si l-am dat jos. Asta cca acum 1 an. Din 2 motive.
1. L-am vandut cuiva la un pret foarte bun.
2. Nu mi s-a parut mare lucru, mai ales ca dura un pic pana sa cupleze. Cateva secunde. Odata cuplat nu mi s-a parut ca face mare branza. Sincer. Dupa ce l-am vandut a trebuit sa ii fac un surubel in diferentialul spate unde a ramas o gaurica de la furtunul de cupru.
Poate la o masina mai grea face mai mult, dar mie nu mi s-a parut mare branza la vitara, mai ales la suma aia.
Si mai este montajul. Trebuie sa sti ce faci frate cand montezi dracia aia, noroc cu un mecanic turc care mi l-a pus l avremea aia.
Eu zic sa cauti o vitara cu blocant, sa o incerci si sa apreciezi singur daca ti se pare o investitie buna. Daca e sa te iei dupa Adam, atunci e bun, daca e sa te iei dupa mine, nu merita, daca te iei dupa altul...
Gusturile nu se discuta. Inceraca pe pielea ta. Este un pret piperat totusi.
lamodelul prezentat nu trebuie nici un fel de furtun si alte prostii
iar sa cupleze nu are nevoie de nici o secunda ca el este PERMANENT cuplat si decupleaza in viraje,poate tu ai avut altceva pe utilaj care nu merita
lamodelul prezentat nu trebuie nici un fel de furtun si alte prostii
iar sa cupleze nu are nevoie de nici o secunda ca el este PERMANENT cuplat si decupleaza in viraje,poate tu ai avut altceva pe utilaj care nu merita
La modelul ala este altceva.
Eu vorbeam de arb, compresor + blocant 10 bolt(cum a fost cazul la mine).
Daca tot cumperi, cumpara calitate nu prosti.
Ala ce zici tu ca blocheaza la gaz si deblocheaza la ridicare este o catastrofa in trafic.
Ia incearca "faci" un giratoriu! Sa mai si fie ud sau nins. Te faci praf.
Poate strict pt offroad, dar nici atunci. Asa ca nu ii vad rostul porcariei aleia low budget.
Nu mai bagati aberatii in capul oamenilor, nu de alta dar asta deja nu mai este gluma se poate lasa cu chestiuni urate. Doamne Fereste!
La modelul ala este altceva.
Eu vorbeam de arb, compresor + blocant 10 bolt(cum a fost cazul la mine).
Daca tot cumperi, cumpara calitate nu prosti.
Ala ce zici tu ca blocheaza la gaz si deblocheaza la ridicare este o catastrofa in trafic.
Ia incearca "faci" un giratoriu! Sa mai si fie ud sau nins. Te faci praf.
Poate strict pt offroad, dar nici atunci. Asa ca nu ii vad rostul porcariei aleia low budget.
Nu mai bagati aberatii in capul oamenilor, nu de alta dar asta deja nu mai este gluma se poate lasa cu chestiuni urate. Doamne Fereste!
Daca cineva vinde inseamna ca exista si cumparatori , am vazut montat pe masini mai grele gen Jeep , Ford ( pe YouTube fireste ) chiar si la Volvo deci nu sunt nebuni toti .
Cred ca intrebarea initiala a fost " Smecheria asta functioneaza ca LSD pentru puntea spate?" sau mai interesant " Aveti asa ceva pe masina? Cum se comporta? Merita banii? " , deci roly nu prea ai raspuns , nu esti si tu curios poate totusi ne raspunde cineva care are si ne si arata masina , daca spui direct este o porcarie nu ajungi nicaieri .
Daca negi un lucru nu insemna ca nu exista sau ca nu poate fi considerat util , fireste cu limitarile lui.
Se mai cheama si Aussie Locker .
Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.
Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.
Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.
LSD sau limited slip differential este una, ceea ce este acolo in poze este un autoblocant din cate vad.
Un LSD este compus din multe ambreiaje si este folosit preponderent in diferentialele masinilor cu tractiune spate destul de puternice, adica in curbe sa nu se iroseasca toata forta motrica pe o roata si sa se transfere si pe cealalta astfel avand un comportament/tractiune mai buna in curba.
Eu cred ca ala este un autoblocant, si de acela spuneam ca este nasol daca il folosesti pe asfalt.
Nu stiu de lsd la vitara, dar daca exista este ideal. Mai ales pe suprafete cu aderenta scazuta, oricum LSD-ul nu o sa poata niciodata sa ia locul unui dif blocabil 100%. http://www.youtube.com/watch?v=-S2nD...eature=related
Exista si LSD pentru vitara o vand cei de la Calmini va puteti uita pe calmini.com nu stiu cum se comporta eu am pe spate blocant ARB si eu sunt total multumit de el a meritat banii vitara acum trece prin locuri prin care inainte trebuia sa ma troliez mai ales la incrucisari de punti. In viitor vreau sa pun un LSD pe fata.
LSD sau limited slip differential este una, ceea ce este acolo in poze este un autoblocant din cate vad.
Un LSD este compus din multe ambreiaje si este folosit preponderent in diferentialele masinilor cu tractiune spate destul de puternice, adica in curbe sa nu se iroseasca toata forta motrica pe o roata si sa se transfere si pe cealalta astfel avand un comportament/tractiune mai buna in curba.
Eu cred ca ala este un autoblocant, si de acela spuneam ca este nasol daca il folosesti pe asfalt.
Nu stiu de lsd la vitara, dar daca exista este ideal. Mai ales pe suprafete cu aderenta scazuta, oricum LSD-ul nu o sa poata niciodata sa ia locul unui dif blocabil 100%. http://www.youtube.com/watch?v=-S2nD...eature=related
dupa cum se vede si in filmulet,lock right de la richmond face cel mai bine fata la test,asa ca nu e o prostie,
si da am facut un sens giratoriu cu asa ceva si nu te prapadesti de loc
toata chestia este sa te obisnuiesti cu el
inca nu, azi l-am sunat pe englez da nu am dat de el. maine insist pana raspunde. marfa trebuie platita in avans. da-mi un mesaj pe privat cu date de contact sa vorbim. uitate pe site daca mai vrei ceva, macar iese transportul mai ieftin. eu cred ca o sa mai iau de la ei si un kit de reductor de 4.16.
Comentariu