Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
monsterica
Adună
X
-
Re: monsterica
Postat în original de kokane Vezi postce cauciucuri ai? dimensiuni.
acum merg de minune cu suspension lift si arata si ele a cauciucuri de "4x4" nu de cart :D
Postat în original de pescarul Vezi postFrumoasa rau masina... Imi place rosul acela de la janteIi mai trebuie niste bare pe spate si e gata
Ultima editare de Astral; 17.aug.2011, 20:47.you can go faster .. but i can go everywhere
Comentariu
-
Postat în original de pavel_vn Vezi postStopurile din bara, ii tradeaza originea britanica. Sunt si bare fara stopuri in GB, dar si aceasta varianta. Ma insel, Laure?"Meseriasii" care au mutat volanul n-au dus treaba pana la capat
Comentariu
-
Postat în original de Marse Vezi postAm crezut ca stergatoarele au tradat volanul pe dreapta..."Meseriasii" care au mutat volanul n-au dus treaba pana la capat
you can go faster .. but i can go everywhere
Comentariu
-
Postat în original de darkrider Vezi postavand in vedere ca 90% sunt on road ma coafeaza destul de bine astea pe care le am. dar... dar nu am scos din calcul un set de roti pt off.
Sa-ti traiasca Monsterica!Reading the Owners Manual doesn't hurt.
NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL
LRF Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone)
LRF Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)
LRF KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')
LRF SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine)
Comentariu
-
Foarte frumos accesorizat monsterica! Bravos! O achizitie f buna!
Intrebare:
Cat te-a costat schimbarea volanului cu totul, materiale + manopera si daca se merita (scartaie, partaie, trozneste, nu functioneaza comutatoare/butoane)?
Daca nu poti raspunde aici, da-mi, te rog un PMNemo me impune lacessit !
Comentariu
-
Asa a cumparat-o, gata modificata.Reading the Owners Manual doesn't hurt.
NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL
LRF Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone)
LRF Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)
LRF KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')
LRF SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine)
Comentariu
-
Postat în original de koais Vezi postFoarte frumos accesorizat monsterica! Bravos! O achizitie f buna!
Intrebare:
Cat te-a costat schimbarea volanului cu totul, materiale + manopera si daca se merita (scartaie, partaie, trozneste, nu functioneaza comutatoare/butoane)?
Daca nu poti raspunde aici, da-mi, te rog un PM
asa am luat-o cu conversia facuta. de functionat nu functionau toate dar acum sunt ok toate butoanele. in rest prinderile din ce am vazut sunt ok si inca nu am pierdut nimic pe drum :))you can go faster .. but i can go everywhere
Comentariu
Comentariu