Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
In cazul asta nu cred ca folosesti 4x4, sau daca folosesti, inseamna ca ai schimbate rapoarte in grupuri, fata spate, ca din cate stiu eu, vitara stock, are aceleasi rapoarte, si implicit ar trebui aceleasi dimensiuni la cauciucuri, asta daca nu vrei sa impimga spatele tot timpul mai mult decat fata, ori sa iti dea peste cap grupul fata, care e mai fragil. Acu nu stiu ce ai acolo, dar o mica diferenta iti pot arata aici, la cauciucurile tale.
Asa ca, daca masina e stock, as zice ca ar trebui sa ai aceleasi dimensiuni pe toate rotile, si cat mai repede, in cazul in care sa nu iti crape ceva la primele fortari in 4x4.
cea mai buna combinatie de anvelope.
sper ca vitara ta nu e 4x4 ci doar spatele iti merge. e tipul acela fara reductor?
in caz contrar cauta-ma am ceva piese ramase pt diferentialul fata
Comentariu