Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Am vazut in cealalta postare ca vrei sa iti iei anvelope, pai mai bine vezi dimensiunea maxima care intra fara prea mult deranj si te inalti 2-3 cm din anvelope, sfat care deja l-ai primit observ, suspensia poate sa fie stock dar noua, vezi ce poate masina ce vrei de la ea dupa care ''investesti'' in suspensii scumpe.
Daca nu mai face nebunia aia cu prelungirea cuiului amortizorului, poate da, altfel ii recomand colegului sa-si ia ceva profi, nu mantocareli periculoase......
Eu mi-am luat kit de inaltare cu telescoape mai lungi si flanse sub arcuri.La 10 CM cu siguranta se inlocuiesc telescoapele cu altele mai lungi,flansa la bascula,cardan si cutie
Da,la vitara are forma mai ciudata.Sa vb cu soso si sa vada daca e multumit de ceea ce ii ofera.La veverita mea,de la el am kitul si cu tot cu arcuri m-a costat 1300 lei.Un kit OME sau ironman ajunge aproape de 1000
Vezi ca prelungitoarele alea de amortizoare sunt ceva fin de tot... M-am chinuit eu la o veverita sa-i bag tija de la telescop inapoi in prelungitor si s-o infiletez la loc... Asta sus pe Baiului, cu sculelte de sub scaun... ca omului de la 2 gropi, i-a sarit prostia aia si ii dormea roata pe langa masina. E misto cand ai rapa de 200m in dreapta, unde stii ca au mai murit oameni, sa-ti sara sara roata din oala...
Eu realmente, la siguranta nu fac niciun fel de compromis. Mai bine merg cu ea pe burta si ma milogesc la trolii si sufe, decat sa umblu cu inventii si inovatii made pe vaporas in Herastrau. Kit complet Ironman FTW!!!
Nu stiu despre ceprelungitoare vorbesti.Eu am schimbat telescopul cu totul.Nu o sa dau pe o suspensie mai mult decat pe masina,aia e sigur.Am luat OME pe cealalta masina.Dar pe Jimny daca pun Ironman,ii dublez valoarea instant
Prelungitoarele la amortizoare nu ar terbui sa se desfaca, daca sunt montate cum trebuie. (Cu pasta de blocare, sau un punct de sudura)
Eu asa am avut pe Vitara, si am pe Grand Vitara acum... fara probleme.
PS. De regula pe spate se gasesc amortizoare mai lungi de la alte masini. Pe fata... nu prea, si se ajunge la prelungit, .. vrand-nevrand.
Comentariu