Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Hilux-ul a avut punte rigida pana in 1998, dar anumite variante LN/YN 60,65,67 si RN 67. Dupa 1989 nu s-au mai vandut in Europa ci in Australia, Africa de Sud.
Literele L, Y si R vin de la tipurile de motoare folosite, L - cele diesel (L, 2L si 3L), R si Y - benzina.
Hilux-ul a avut punte rigida pana in 1998, dar anumite variante LN/YN 60,65,67 si RN 67. Dupa 1989 nu s-au mai vandut in Europa ci in Australia, Africa de Sud.
Literele L, Y si R vin de la tipurile de motoare folosite, L - cele diesel (L, 2L si 3L), R si Y - benzina.
A mea e din 91' motor 3L de 2.8 Diesel cu punte rigida si e facuta pt ''all market''.
Am gasit pana la urma modelul tau, este fabricat pentru "general countries" dar nu s-a vandut la reprezentantele din Europa oficial. S-a fabricat pana in 2004.
Masina ta este fabricata in august 1991.
referitor la toyota 4runner vin si eu cu o poza....si-mi place acest model(detin)
fata suspensie independenta,spate foi punte rigida, fabr.3-1989,ultimul model 4runner hardtop
3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI
1.5in BJ spacers from SDORI
2" rear add-a-leafs
KYB shocks lift kit replacement
31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains
Comentariu