Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
m-am lamurit.-mersi de ajutor-
am luat una manuala (volan dreapta,inca nu sunt la fel de rapid ca o cutie automata dar o sa intru un ritm si cu mana stanga)
P - Parking (parcare), R - reverse (marsarier), N - neutru , D - drive (mers normal) 2 - schimba doar primele doua viteze, L - merge doar in prima viteza.
La schimbatorul reductorului are probabil 2H - merge cu tractiunea spate (4H cred ca este la buton), N- neutru si 4L - 4x4 cu reductor.
referitor la toyota 4runner vin si eu cu o poza....si-mi place acest model(detin)
fata suspensie independenta,spate foi punte rigida, fabr.3-1989,ultimul model 4runner hardtop
Lasă un comentariu: