As dori sa pun un porbagaj de pavilion pe Toyota surf.A mai facut careva aceasta operatiune ? N-am sesizat nici un sistem de prindere!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
portbagaj pt toyota surf
Adună
X
-
Re: porbagaj pt toyota surf
Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com.
Succes !RAV 4 Model Luxury 2018.
-
[QUOTE=emanoeladrian;674262]Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com.
Succes ![/QP
Problema e ca a mea nu are nici o sina prinsa de plafon !
Comentariu
-
[QUOTE=lyo;674368]Postat în original de emanoeladrian Vezi postSe gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com.
Succes ![/QP
Problema e ca a mea nu are nici o sina prinsa de plafon !
Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie.RAV 4 Model Luxury 2018.
Comentariu
-
[QUOTE=emanoeladrian;674392]Postat în original de lyo Vezi post
Atunci ai o problema !. Sinele sunt prinse prin suruburi iar in plafon sunt 5 gauri de fiecare parte a lui.Suruburile se fixeaza in asazise anchor nuts ,in romaneste sunt piulite captive fixate pe interiorul plafonului.
Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie.mai ales in plafon....
Am deschis topicul ,poate s-a mai lovit careva de situatia asta.Ultima editare de Astral; 13.feb.2011, 16:18.
Comentariu
-
salutare .
m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine.
nici eu nu am acea "streasina " sau cum s-o numi.
toate bune.nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Comentariu
-
Postat în original de radu ovidiu Vezi postsalutare .
m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine.
toate bune.
Comentariu
-
Postat în original de radu ovidiu Vezi postsalutare .
toate bune.
http://forum.club4x4.ro/showthread.p...ighlight=thuleDaihatsu Rocky 2.8td since '85
Mitsu Pajero 3.2did since '08
Comentariu
Comentariu