Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cutie automata cu probleme

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cutie automata cu probleme

  Buna. Pun si eu intrebarea ce ma macina, aici. Nu vreau sa fac alt topic. Sau un moderator sa o mute unde crede de cuviinta. Dupa ce am venit de la o iesire cu mult noroi, am dus-o la spalat, am insistat la baiat ( cu o bere ) sa dea bine bine pe dedesupt. De atunci, schimba mai greu vitezele. Se tureaza mai mult si la panta in jos pana trece in viteza superioara. Si simt o mica smucitura cand schimba. Cineva zicea ca a intrat ceva apa pe la mufe si nu ii da semnal de la motor la cutie sa schimbe. Inainte schimba de nici nu o simteai... Voi ce parere aveti? E vb de Surf 3.0 td
  Sezi bland, ca-s din Maramu' !

 • #2
  Re: Cutie automata cu probleme

  Pai si ai verificat varianta cu apa la mufe (e cea mai logica), desfa cuplele si inspecteaza vizual de ceva urme de apa, curata cu ceva spray de contacte si eventual daca iti par contactele oxidate, curata si mecanic. Totodata verifica si cuplele de la calculatorul de cutie sa fie in regula si acolo. Daca nu ii trece asa, verifica uleiul din cutie sa nu fi intrat in ulei niscai apa....daca gasesti apa... de urgenta schimbat uleiul mers un pic cu el si schimbat din nou (ca sa cureti instalatia). Si apoi mai vezi! Bafta !!!

  Comentariu


  • #3
   Re: Cutie automata cu probleme

   Si nu in ultimul rad, verifica uleiul din cutie. Vezi ce nivel el sau chiar schimba-l daca nu a fost schimbat demult sau daca cumva a intrat apa in cutie.

   Comentariu


   • #4
    Re: Cutie automata cu probleme

    Mersi frumos colegii. S-aU verificat mufele si intr-adevar era format condens. Le-am curatat bine, am dat cu spray pt contacte electrice si acuma schimba perfect. Vezi ca nici spalatu asta nu trebuie exagerat pe dedesupt. Uleiul e in limite, oricum urmeaza schimburile si in functie de starea filtrului o sa fie schimbat si el.
    Ultima editare de Astral; 18.iun.2017, 21:57.
    Sezi bland, ca-s din Maramu' !

    Comentariu


    • #5
     Inainte de a investi intr-un Hilux pe care mi-l doream automat, am vorbit cu un prieten care e director pe la o reprezentanta Toyota. Eu vroiam un Hilux dupa 2012, ei nu aveau, dar l-am intrebat daca sa imi iau manuala sau automata. El mi-a raspuns ca sa-mi iau de care imi place si ca nu au avut nici un fel de probleme cu automatele. Deci.... am bagat la cap de la tine.... atentie cu spalatul pe dedesubt :)))))
     Ultima editare de matteo_tgv; 12.oct.2019, 23:56.
     Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro

     Comentariu

     Procesare...
     X