Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomandare Kit inaltare Toyota Hilux

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Recomandare Kit inaltare Toyota Hilux

  Salutari!
  Am un prieten care si-a pus recent niste cauciucuri mai mari pe hiluxul lui (265/70/r17) si ar vrea sa o inalte, ii atinge in carenaj cauciucul mai ales cand se incarca cu pamant, pe asfalt e cam la limita. Am vazut niste kituri de 4.5 cm la bestride pentru modelul 2005-2013, a lui e 2014. As aprecia sugestii sau vreo recomandare la cineva din Iasi ,toate bune!
  Ultima editare de Astral; 26.nov.2018, 16:47. Motiv: VREUN / VREO....nu se scriu niciodata cu cratima !!!

 • #2
  Re: Recomandare Kit inaltare Toyota Hilux

  Singura inaltare eficienta si corecta se face prin schimbarea suspensie (arcuri+amortizoare), restul sunt improvizatii....

  Regulament

  Comentariu


  • #3
   Salut. Masina mea e tot 2014 si are aceleasi dimensiuni la anvelope. Eu am rezolvat problema cu acest chit. Poate iti este folositor.

   https://www.aliexpress.com/item/Blue...16314c4dMGuhf9

   Comentariu


   • #4
    Salutare tuturor, de curand am achizitionat si eu un Hilux Vigo an 2010 motorizare diesel 3.0 171hp si transmisie automata. Doresc ca montez pe masina roti de 33", a mai facut cineva pe aici aceasta operatiune? Care sunt cerintele pentru a face "loc" unor roti de 33"? Din cercetarile mele am vazut ca exista suspensii care iti pot ridica masina cu 45 - 50 mm (kit complet cu amortizoare arcuri si foi arc spate) si mai exista un kit de body lift care iti inalta caroseria fata de sasiu cu 50 mm. As incerca pe langa acestea sa pun flanse si distantiere (clasicul lift kit) la arcurile elicoidale si la foile de arc sa mai inalt inca 2-3 cm ca sa ajung la 5 inch cu totul. Am vazut ca mai exista un kit de coborare diferential, o extensie pentru coloana de volan si o extensie pentru timonerie folosita la body lift, o flansa extensie cardan care nu stiu daca imi este necesara si o bascula de sus cu extensie pentru a permite fuzetei sa coboare mai mult care iarasi nu stiu daca imi trebuie. Asta este tot ce am adunat de pe forumurile internationale si apelez si la voi poate cineva are ceva detalii in acest sens. Multumesc!
    Ultima editare de tomas_dan84; 19.apr.2019, 11:35.

    Comentariu

    Procesare...
    X