Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat anvelope land cruiser j120

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sfat anvelope land cruiser j120

  Exista diferența între anvelopele de strada si cele de off road în privința mărimii, adică dacă am pe J120 anvelope265/70/17 pentru asfalt, pot pune aceeași mărime dar cu profil simex fără alte modificări?

 • #2
  Nimeni ,nimic?

  Comentariu


  • #3
   cat de mult ai citit sectiunea de modificari sau cea dedicata? simex original, la juma de pret masina, da, poti. Pt resapate, de obicei sunt mai mari cu 1-2 cm . plus cei 2-3 cm in laterale- ghimpii. pe urma, daca gasesti asa ceva pe 17, este tare dar nu te ajuta, treb jante pe 16.Jante pe 16, nu intra pe modelul asta de Toy ca vor bate in etrieri...sau de15 nu stiu exact dar ai neoie de alte jante in cazul asta..
   deci NU, nu poti pune senile la avion.... din care cauza nu iti raspunde nimeni....sa nu spun ca daca totusi gasesti si reusesti, la 120 laora vei frana nu... si multe alte chestii de genul... dar poti incerca ceva pe 17 si mai inguste... 265 cauta 255/245....cu 17.
   LE: daca iti faci grija de militeni, nu avea...te vor verifica oricum pt da pe strada, dupa 70km/h te vor auzi venind ca pe un senilat....si ai +50% sanse sa te orreasca/verifice... orice simex resapat NU este data ca anvelopa de strada... sunt cotate ca agricole si interzise pe strada....
   Ultima editare de RZV; 25.mar.2020, 16:18.
   Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.
   Dream It, Do It, Live It....

   Comentariu

   Procesare...
   X