Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

LC 120 pregatit pt expeditie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Re: LC 120 pregatit pt expeditie

  Postat în original de astral2000
  Postat în original de stanley
  Intrebare pentru moderator:
  Care este considerentul pentru care pozele postate cu "Toyota LC 120 echipata pentru expeditie" nu mai sunt posibil de vizualizat? Adica daca postul a ramas din punct de vedere al textului, ce valoare mai are fara acele poze foarte interesante? Pai atunci de ce nu este sters tot topicul? Fara suparare, dar care regula postarii unor poze intr-un topic, dupa cat timp nu mai sunt posibil de vizualizat?
  Numai bine!
  Decat sa acuzi, mai bine mai citeai ce s-a mai scris pe AICI.....
  Pentru dl. Max: Intrebarea nu a fost in nici un caz o acuzare, nici cel putin un repros, nu am inteles dpdv tehnic de ce nu sunt posibil de vizualizat pozele, am crezut pentru moment ca este o masura de penalizare , dintr-un anumit motiv, fata de initiatorul topicului. Recunosc ca din cauza crizei permanente de timp nu reusesc sa parcurg ultimele posturi de si imi face multa placere acest lucru (atunci cand am vreme). Acuma am priceput care este substratul tehnic!

  Iar in alta ordine de idei, care este substratul existentei a 2 forumuri 4x4 mai ales ca multi membri activeaza in paralel la ambele. In urma cu ceva timp, incercand sa intru pe forumul "CLUB 4x4 nu a fost posibil (deci am inteles ca era in perioada cand s-a schimbat serverul) si am dat intamplator de celalalt forum si nu mai intelegeam care este problema. Daca nu trebuia sa pun aceasta intrebare, considerati ca nici nu am pus-o!
  Numai bine!
  Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!

  Comentariu

  Procesare...
  X