Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

comportament sisteme abs/ebd la lc 120, intrebari

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • comportament sisteme abs/ebd la lc 120, intrebari

  ma pot ajuta posesorii de 120 cu cateva lamuriri.

  am parcursi doar vreo 8.000 km cu masina asta de noua, si am observat ceva despre care am ceva nedumeriri, poate nefiind obisnuit cu masina.
  mai exact, cand pun frane bruste pe soseaua uscata, abs nu functioneaza la fel de mult....sau promt sa zic decat atunci cand e pe gheata asta fiind normal.
  dar masina blocheaza rotile un pic... normal pe gheata baga absul la greu si merge normal.
  am patito de cateva ori si cel mai grav a fost recent cand mi-a aparut o masina direct in fata de pe un drum lateral la peste 100 pe ora si punand frana maxima la limita masina a blocat rotile un pic si a tras drepta astfel incat din reflex am lasat frana o sec si am actionat a doua oara reusind sal evit pe roman.

  dupa revenirea din starea de soc si dupa ora de injuraturi, m-am gandit ca teoretic abs trebuia sa intre mai mult in actiune si nici controlul masini nu a facut nimic ca sa nu mearga intr-o parte masina. sigur cu am auzit beepul care spune ca a fost activat controlul st. de tras volan nu am tras....sau numi amintesc...fiind un pic cu stresu in glanda.
  repet nu sunt obisnuit cu masina inca si poate ea asa se comporta dar ma gandeam ca ma pot ajuta posesori de 120 cu pareri din experiente similare.

  masina e noua deci exclus ceva tehnic (poate doar tampenia cu rechemarea lui LC de zilele astea, privind controlul tractiuni, dar acolo stiu ca e la modelele de lc din 2010), cauciucurile verificate la presiune egala peste tot la 2 atm.
  Ultima editare de tdanys; 12.mai.2010, 19:11.
  isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Procesare...
X