Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

probleme ABS J12

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • probleme ABS J12

  Salutare,

  Zilele trecute am lasat masina intr-o parcare cateva ore, dupa care, cand am plecat cu ea, in cativa km s-au aprins martorii de la ABS si VSC TRC, VSCOFF si bineinteles ca franele mele au luat-o razna.
  Modul de manifestare este urmatorul: la cea mai mica atingere a pedalei de frana, rotile de pe fata se blocheaza inegal, drept urmare imi ia volanul din mana cand spre stanga, cand spre dreapta si am impresia ca spatele nu franeaza deloc. Daca ma dau la ea si franez puternic, se sting martorii, isi revine ABS-ul, dar nu dureaza mult si problema apare din nou. Am pus masina pe un tester si apare eroare pe tot sistemul ABS, eroare ce nu poate fi stearsa cu acel tester, altul nu am mai incercat. Mecanicul respectiv, care este si prietenul meu de mult, a verificat-o la partea mecanica pe fata, zice ca nu are nimic gen rulment sau altceva belit si ca ar putea fi modulul de ABS, modul ce costa cca 300E la dezmembrari.
  Daca s-a mai lovit cineva de asa ceva sau are vreo idee...o ascult cu placere.
  Ultima editare de sebu; 16.aug.2015, 11:51.

 • #2
  Re: probleme ABS J12

  verifica masina cu un tester competent. posibil de la caldura sa se fi dus ceva senzor sau chiar si o lipitura mai slaba sa cedeze. asta evarianta ieftina.

  varianta scumpa e sa cumperi direct modulul si sa vezi apoi daca mai face. totusi, inainte de a cumpara modulul, incearca-l sa vezi daca face la fel.
  The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500
  4x4MANIA is where we are !!!
  “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

  Comentariu

  Procesare...
  X