Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Punti pentru Toyota Bj73

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Punti pentru Toyota Bj73

  As vrea sa ii pun unui Bj niste punti ca sa trec pe suspensie cu elicoidale, urmaresc si alte aspecte: blocante, rapoarte, rezistenta, sa fie usor de adaptat si clar costurile.
  Am de ales intre punti de Hdj 80 si Patrol Y61.
  Avantaje Hdj 80: blocante fata/spate, diff spate pe directia iesirii cardanului, frana de mana pe punte, mai usor de adaptat directia.
  Minusuri: rapoarte 4.11, aftermarket sunt, dar costa.., se mai rup cateodata.
  Patrol y61 + rezistenta, blocant spate, puntea fata foarte buna, rapoarte 4.66
  -diferential spate pe mijloc, actionarea blocantului defectuasa(acceasi problema si la hdj), fara blocant fata, mai greu de adaptat.
  Pretul clar mai bun pentru punti de Y61 dar cu blocant fata imi iese mai mult, ideea e ca as vrea 35'uri si sa nu rup.. Astept parerile voaste in special a celor care au mai pus pe Toyota punti de Patrol!
  Ultima editare de Astral; 08.mar.2017, 21:52.

 • #2
  Re: Punti pentru Toyota Bj73

  Cred ca mai rentabil ar fi punti de Y61 cu motor de 2.8TD.
  Sunt solide, au rapoarte bune, blocantul are sanse mai mari sa fie functional (mai mari decat la Toyota la care motorasele de la acuatoare sunt multe stricate.)
  Dezavantaje: trebuie sa pui un blocant fata (inca 1000 de euro) si unghiul cardanului spate e oarecum mare ( diferentialul e pe mijloc nu in dreapta ca si la Toyota) si nu stiu cat rezista cardanul in timp.

  Dezavantaje punti Toyota: rapoarte slabe (daca ai avea un motor de 4.2 ar merge 35"-uri fara probleme), diferential fata mai mic, trebuie intariti pivotii de la puntea fata, le gasesti mai greu si sunt scumpe. Mai ales daca are si diferentiale blocabile functionale.

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection