Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Înlocuire coroana si pinion grup spate j90

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Înlocuire coroana si pinion grup spate j90

  Salutări la toată lumea , este prima mea postare , am sa incerc sa fiu cat mai explicit chiar dacă sunt nou in domeniu 4x4.

  AM achizionat de curând o toyota lc j90 din 99 , putin preparată ( OME +5 , roti 33 cu et negativ , snorkel ) si bineinteles ca am fost la pădure.

  Începător in ale pădurii, am facut o nefacuta de am rupt planetară dr fata si grupul spate ( coroana si pinionul necesita inlocuire).

  Nu ma întrebați cum am reusit ,

  dilema este alta : sa caut coroana si pinion ( nu am gasit nicaieri la dezmembrari iar la gtc am inteles ca ar fi in jur 1600 de lei si sincer nu ai am )sau sa caut grup întreg?( iar o sumă destul de mare pt mine in momentul asta , dat fiind faptul că debea am luat masina si făcusem oricum un efort financiar uriaș).

  Mentionez ca eu am 43 cu 10 la grupul spate si singurul care dezmembra un grup si imi dădea coroana cu pinionul separat si la un preț decent , imi zice ca a numărat gresit si a lui nu e 43 cu 10 ci 41 cu 10 .

  Colegii cu experienta ( toți de pe grupul asta mai puțin eu ) , dati mi idei ceva.

  multumesc anticipat

 • #2
  Suna la Cosmin de la Hunedoara, are precis tot ce iti trebuie si te si poate sfatui( 0720 665 336 ). Cred ca ai rupt doar capul planetara, planetara in sine o rupi foarte greu. Daca e coroana si pinionul duse, ai nevoie de acelasi raport, pentru ca ai si in diferential fata tot 43/10. Daca pui rapoarte diferite, o sa crape unul din ele imediat. Cat despre bani, nu ai incotro :)

  Comentariu


  • #3
   Am inteles , alte variante nu prea am .

   Dar dilema ramane , coroana si pinion de la gtc sau grup cu totul de la dezmembrari ?

   Comentariu


   • #4
    Pai asta spuneam. Cosmin dezmembreaza doar Toyote si are mai mult ca sigur si un diferential complet. Suna-l si vezi un pret aproximativ, ca sa iti poti face o idee care varianta e mai buna.
    Uite ca are si o masina la dezmembrat cu raportul de care ai nevoie: https://www.olx.ro/oferta/dezmembrez...tml#dfa31185d5

    Comentariu

    Procesare...
    X