Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

AJUTOR PT O FETITA DE 2 ANI

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • AJUTOR PT O FETITA DE 2 ANI

  Fetita se numeste Erika si tocmai a implinit 2 ani pe 03.12.2008.In luna noiembrie ea a fost diagnosticata cu LEUCEMIE LIMFOBLASTICA ACUTA.In urma diagnosticului pus si in urma discutiilor cu medicul curant parintii au aflat ca aceasta boala are 80% sanse de vindecare urmand un tratament cu citostatice timp de 3 - 4 ani.
  Insa, in orice moment pot interveni complicatii, deoarece aceasta boala afecteaza si alte organe, cum ar fi ficatul, splina. O metoda mai sigura si mai rapida poate fi transplantul de maduva, care din pacate nu se poate face la noi in tara si necesita costuri foarte mari ( in jur de 150.000 EUR, depinde de clinica)
  Pentru cei care vor sa ofere o speranta acestui copil, acestea sunt conturile unde pot fi donati banii:

  JOSIAN WIPPER

  RON: RO50BRDE410SV20042894100
  EUR: RO10BRDE410SV20043694100
  USD: RO06BRED410SV20043774100

  exista si un site de pe care puteti afla mai multe informatii.

  http://apelerika.wordpress.com

  Duminica v-a avea loc in bucuresti,la Club Fiat 500 Cabaret un concert umanitar cu Spin,Vama si Directia 5.(Cabaret Tei - Strada Glodeni 3, Bucuresti), orele 19:30 - “Pentru Erika 2″. Biletul costa 30 Ron.
  Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceste randuri puse aici , dar Erika chiar are nevoie de ajutor si poate se gasesc printre dumneavostra oameni care pot ajuta.Orice suma este binevenita.

 • #2
  Re: AJUTOR PT O FETITA DE 2 ANI

  salut, daca operatia nu se poate face in romania, atunci statul sau trebuie sa plateasca sau sa suporte macar o parte din costul operatiei. (cazul fetitei lui Mita de la Bere Gratis) a fost asemanator. si ei au putut "accesa" ceva fonduri de la stat. trebuie studiata bine problema. nu spun ca e usor dar merita incercat.

  Comentariu


  • #3
   Re: AJUTOR PT O FETITA DE 2 ANI

   Incercam sa ajutam si sa promovam si noi.Mult succes si multa sanatate!
   Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

   Comentariu


   • #4
    Re: AJUTOR PT O FETITA DE 2 ANI

    Chiar nu stiu daca statul trebuie sa plateasca costul operatiei sau doar o parte,dar cei implicati cred ca ar trebui sa stie.Cazul Erikai a fost prezentat la emisiunea "povestiri adevarate" de la acasa tv si Cabral incearca sa ajute in toate modurile posibile.Evenimentul care a avut loc la Club Fabrica a fost un succes neasteptat de mare si in mare parte asta i se datoreaza lui Cabral precum si celor 3 trupe care au cantat acolo.Au venit foarte multi oameni,peste capacitatea clubului.Au venit oameni care au dat bani si au plecat fara sa mai intre la concert pt ca era fff aglomerat inauntru.

    Comentariu

    Procesare...
    X