Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"


edy_M

Postări Recomandate

Acum cateva zile am primit un mesaj pe mobil, de la un "cabinet de avocatura", in care mi se spunea ca este posibila recuperarea taxei pt. timbrul de mediu sau evitarea platii acestuia.

Am cautat pe google adresa de e-mail lasata in mesaj si am gasit asta: http://timbrudemediu2013.wordpress.com/2014/01/10/ai-platit-timbrul-de-mediu-iata-cum-iti-poti-lua-banii-inapoi/

Am incercat sa sun la nr. de tel de pe care am primit mesajul (0760587312) si la alt nr. pus in mesaj ca si nr de contact (0765090911), insa nu a raspuns nimeni.

Aveti ceva informatii de ultima ora privind aceasta taxa/timbrul de mediu?! Este posibila recuperarea taxei sau inmatricularea fara plata acestui timbru de mediu?!

 

P.S. Am vorbit cu un amic si mi-a spus ca si el a primit acest mesaj acum vreo cateva luni de zile si ca este o minciuna (si eu as miza pe asta 90 %).

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Din cate stiu nu este o minciuna (depinde acum cat de serios este cabinetul de avocatura avand in vedere ca trimite SMS-uri SPAM) dar sansele de reusita sunt destul de mici si procedura dureaza aproape un an. Costurile erau undeva la 100 E. Cauta pe forum pentru ca mai exista sigur cel putin o discutie pe tema aceasta.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Salut. Situatia e cam asa: desi in unele judete tribunalele au admis inmatricularea (deci nu restituirea) fara plata timbrului de mediu, NU EXISTA o practica unitara in acest sens, fapt care nu face admisibila o actiune de acest tip. Pana nu se sesizeaza Curtea Europeana cu privire la taxa asta, de catre o instanta de judecata, pentru a se stabili daca se incalca vreun principiu sustinut de normele europene, va sfatuiesc sa nu va bazati pe sustinerile cuiva, fie el si avocat, care incearca sa va convinga.

 

Procedati ca si pana acum, intrebati pe forum. In cazul in care s-o schimba ceva in legislatie/practica judiciara cu siguranta colegii care aud primii vor anunta. Pana atunci, repet, nu va lasati pacaliti.

 

Sa presupunem ca sunteti de acord sa actionati statul printr-un avocat, in vederea recuperarii sau obligarii la inmatriculare. Daca actiunea inaintata la instanta se va judeca pe fond (adica se vor analiza sustinerile voastre si vor fi dezbatute de catre judecator) si este apoi respinsa, apare "autoritatea de lucru judecat". Ceea ce inseamna ca daca mai tarziu se schimba practica si actiunile de genul asta vor fi admisibile, nu veti mai putea beneficia de chestiunea asta intrucat deja v-ati judecat si ati pierdut.

 

Desigur, in cazul obligarii la inmatriculare, se poate vinde masina catre un tert si acesta va putea actiona in instanta, deci exista oarecum rezolvari, dar in cazul recuperarii sumei situatia se schimba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Taxa auto instituita de Guvernul Romaniei in ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Functionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea de Justitie a UE, la intrebarile preliminare a doua instante romanesti. Decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a fost data in cauzele conexate C-97/13 si C-214/13, avand ca obiect cereri de decizie preliminara formulate de Tribunalul Sibiu si de Curtea de Apel Bucuresti.

 

Ea este obligatorie si se aplica tuturor litigiilor aflate pe fond. In Cauza C-97/13, Silvia Georgiana Campean a inmatriculat in Romania un autovehicul de ocazie cumparat in Germania. Vehiculul, fabricat in 1999, respecta norma de poluare Euro 3.

 

Campean a platit, la 18 ianuarie 2012, o taxa de poluare in valoare de 2.737 de lei, potrivit Legii 9/2012. La 21 ianuarie, femeia a introdus o actiune la Tribunalul Sibiu, solicitand restituirea sumei, pe motiv ca ea contravine dreptului Uniunii. Instanta din Sibiu a decis sa suspende cauza si sa intrebe CJUE daca Legea 9/2012 contravine Articolului 110 din Tratatul de Functionare al Uniunii Europene (TFUE).

 

In cauza C-214/13, George Ciocoiu a dat in judecata Administratia Finantelor Publice a Municipiului Teleorman pe motiv ca taxa pe poluare platita pentru un autoturism din Germania este contrara dreptului comunitar. La 6 septembrie 2012, Tribunalul Teleorman a admis actiunea, iar Administratia Finantelor Publice a facut apel impotriva hotararii la Curtea de Apel Bucuresti, care a decis suspendarea cauzei si consultarea CJUE.

 

Prin urmare, CJUE a stabilit ca "Articolul 110 TFUE trebuie interpretat in sensul ca se opune unui regim de impozitare precum cel instituit, apoi circumscris de reglementarea nationala in discutie in litigiile principale, prin care un stat membru aplica autovehiculelor o taxa de poluare care este astfel stabilita incat descurajeaza punerea in circulatie, in acest stat membru, a unor vehicule de ocazie cumparate din alte state membre, fara insa a descuraja cumpararea unor vehicule de ocazie avand aceeasi vechime si aceeasi uzura de pe piata nationala".

 

Decizia Marii Curtii a CJUE respecta practic jurisprudenta sa in materie. Astfel, instanta europeana a decis in cauza C-402/09 (Ioan Tatu impotriva statului roman) ca Articolul 110 TFUE "interzice fiecarui stat membru sa aplice produselor celorlalte state membre impozite interne mai mari decat cele care se aplica produselor nationale similare".

 

Ioan Tatu a dat in judecata statul roman la Tribunalul din Sibiu, dupa ce a trebuit sa o achite cu ocazia inmatricularii unui autovehicul provenit dintr‑un alt stat membru. O decizie similara a fost data si in cauza C-263/10 (Iulian Nisipeanu impotriva Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj).

 

Taxa de prima inmatriculare a fost introdusa de Guvern in luna aprilie 2008, fiind calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte. In ianuarie 2012 a intrat in vigoare o noua taxa auto, inlocuind OUG nr. 50/2008 cu Legea nr.9/2012, care avea ca scop sa faca taxa pe poluare conforma cu Articolul 110 din TFUE.

 

CJUE a decis insa ca guvernul roman a mentinut in vigoare o reglementare nationala pe care Curtea o declarase deja incompatibila cu articolul 110 in Hotararea Tatu.

 

http://www.emaramures.ro/Stiri/93882/CURTEA-DE-JUSTITIE-UE-Taxa-auto-instituita-in-ianuarie-2012-contravine-Tratatului-de-Functionare-al-Uniunii-Europene-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Cei care s-ar incadra in chestiunea asta ar fi, daca nu gresesc, cei care au inmatriculat o masina intre 1 ianuarie 2013 si ... data la care a intrat in vigoare timbrul de mediu in 2013. Atunci cand a incetat suspendarea prevederii cu privire la autoturismele inmatriculate in RO dar care nu platisera taxa de prima inmatriculare sau cum naibii se chema atunci. Apoi a intrat timbrul de mediu si decizi asta nu ne ajuta deloc :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Discriminarea există şi în actuala reglementare în sensul că se incurajează cumpărarea unor autovehicule, respectiv a celor ce au achitată şi nerecuperată taxa, autoturisme obligatoriu ce sunt inmatriculate RO în opoziţie cu auto din celelalte state membre care evident nu au achitată taxa masini avand aceeasi vechime si aceeasi uzura ca şi cele de pe piata nationala dar cu taxa plătită.

"Articolul 110 TFUE trebuie interpretat in sensul ca se opune unui regim de impozitare precum cel instituit, apoi circumscris de reglementarea nationala in discutie in litigiile principale, prin care un stat membru aplica autovehiculelor o taxa de poluare care este astfel stabilita incat descurajeaza punerea in circulatie, in acest stat membru, a unor vehicule de ocazie cumparate din alte state membre, fara insa a descuraja cumpararea unor vehicule de ocazie avand aceeasi vechime si aceeasi uzura de pe piata nationala" Cuvântul "unor" are o relevanţă deosebită şi se incadrează în ceea ce am scris mai sus. Existenţa acelei categorii de autovehicule cu taxa platită şi nerecuperată obligatoriu înmatriculate în RO face legea discriminatorie. Practic guvernanţii au căzut singuri în capcana lor deoarece categoria autovehiculelor cu taxa plătită şi nerecuperată discriminează auto din UE. În absenţa categoriei cu pricina legea nu ar discriminatorie. Nu stiu dacă instanţale de judecată vor vedea această discriminare. Incă asteptăm...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Instantele de judecata asteapta, in general, sa se pronunte CE pe o speta raportata la o lege specifica. Interpretarea favorabila noua din sensul/intelesul unui cuvant nu o sa se intample. Pentru ca oricat de impartiali ar fi judecatorii se raporteaza totusi la anumite restrictii impuse de curtile superioare si uneori de minister. Mie mi s-a spus, in motivarea unor cheltuieli de judecata mai mari decat onorariul acceptat tacit de instante ca: "hai domle, si asa nu sunt bani la bugetul de stat, daca ai pretentii mai mari apoi se invata toata lumea..." deci nu conteaza ce prevede codul ci cum apreciaza instanta. Dar daca instanta se raporteaza la "binele" bugetului de stat care va avea de suferit din cauza imbecililor care ne conduc asta e.

 

Inca o parere: ar trebui sa nu mai dam vina pe actuala si fosta guvernare, sa nu uitam ca taxa de prima inmatriculare si toate aberatiile ulterioare au pornit de la faptul ca Tariceanu avea afaceri cu Citroen Romania si avea nevoie sa faca vanzare... Si de atunci incoace, n-a mai indraznit nimeni sa renunte la prostia asta, desi statul (bugetul de stat) e saracit cu dobanzi legale cu tot si va mai fi saracit inca mult timp pentru cat are sa restituie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

...Inca o parere: ar trebui sa nu mai dam vina pe actuala si fosta guvernare, sa nu uitam ca taxa de prima inmatriculare si toate aberatiile ulterioare au pornit de la faptul ca Tariceanu avea afaceri cu Citroen Romania si avea nevoie sa faca vanzare... Si de atunci incoace, n-a mai indraznit nimeni sa renunte la prostia asta, desi statul (bugetul de stat) e saracit cu dobanzi legale cu tot si va mai fi saracit inca mult timp pentru cat are sa restituie...

 

Politicienii sunt reprezentantii sistemului, sistemul nu este gandit ptr. binele cetateanului, binele cetateanului se rezuma la tinerea lui in viata, atata timp cat foloseste sistemului, dupa aceea ..., "Dumnezeu cu mila"! Asa ca, nu are rost sa-i dam exemplu negativ pe cei din fosta putere sau sa-i absolvim de vina pe cei din actuala, pe motivul ca "nu au indraznit" sa renunte la timbrul de mediu sau alte taxe aberante! "Sunt toti o apa si-un pamant!" Si faza cu bugetul de stat de care sunt atat de "ingrijorati"..., nici nu are rost sa o punem in discutie; daca ar fi sa insumam averile lor sunt aproape sigur ca ar depasi bugetul statului, doar nu degeaba a saracit tara asta!

  • Like 1
:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

 

Ioan Tatu a dat in judecata statul roman la Tribunalul din Sibiu, dupa ce a trebuit sa o achite cu ocazia inmatricularii unui autovehicul provenit dintr‑un alt stat membru. O decizie similara a fost data si in cauza C-263/10 (Iulian Nisipeanu impotriva Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj).

 

 

Din cate stiu eu Domnul Iulian Nisipeanu este un coleg de-al nostru aici pe forum,eu personal i-as fi recunoscator daca ne-ar impartasii mai in detaliu cum a procedat si care a fost rezultatul.

Nu doresc sa fac public nickname-ul fara acordul lui,asa mi se pare corect,dar il voi contacta in acest sens.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Dragosel :D e simplu!

 

Dumnealui a contactat un avocat, a semnat o actiune si a inaintat-o spre judecare la instanta competenta. Aici a intervenit rolul instantei, astfel: (in ordine inversa de pe tricou)

 

- Ce face Curtea:

 

Curtea de Justitie a Uniunii Europene este autoritatea judiciară a Uniunii Europene si are rolul de a garanta respectarea dreptului în interpretarea şi

aplicarea tratatelor.

 

În aces sens, Curtea de Justitie a Uniunii Europene are competenta de a efectua un control judecătoresc atât asupra actelor juridice ale Uniunii, cât si asupra

actelor statelor membre, având următoarele atributii:

 

 controlează legalitatea actelor instituţiilor Uniunii Europene;

 se asigură că statele membre îşi respectă obligaţiile care le incumbă din

dispozitiile tratatelor;

 interpretează dreptul Uniunii la solicitarea instanţelor naţionale.

 

 

Diferitele tipuri de proceduri în fata Curtii de Justitie

 

Curtea îsi exercită competenţele jurisdicţionale în cadrul următoarelor tipuri de proceduri:

 

Procedura întrebărilor preliminare - la solicitarea instanţelor naţionale din

statele membre, prin intermediul acestei proceduri, Curtea se pronuntă cu

privire la modalitatea de interpretare a dreptului Uniunii sau la validitatea

actelor adoptate de institutiile, organele, oficiile sau agentiile Uniunii.

 

 

- Cum incepe:

 

Procedura întrebărilor preliminare constituie o a doua etapă dintr-un proces ce se desfăsoară, în principiu, în trei faze, astfel:

 

 prima fază - se derulează în fata instantei nationale din statul membru

sesizată cu un litigiu în care se pune problema interpretării sau

aprecierii validitătii dreptului Uniunii;

 a doua fază - se desfăsoară în fata Curtii de Justitie căreia instanta

natională îi adresează o întrebare preliminară;

 a treia fază - are loc în fata instantei nationale de trimitere care, în baza

răspunsului primit din partea Curtii de Justitie, adoptă o solutie în

vederea solutionării litigiului principal.

 

 

Ca si concluzie, pe intelesul tuturor, sesizarea catre curte se face de catre un JUDECATOR al unei instante, in cazul in care binevoieste sa ceara parerea CEJ. Mai departe, in functie de raspuns, se stabileste practica instantelor romanesti.

 

Pentru o explicitare mai amanuntita, pdf-ul de la adresa urmatoare arata pe larg procedura:

 

http://www.anrmap.ro/sites/default/files/poat/2342.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Dragos,ma confunzi,dar si eu sunt implicat,in curand eu o sa dat Fiscul in judecata,masina mea este inmatriculata dupa 2007...deci nu se plateste nimic la ea,numai daca nu sa recuparat taxa....bun,nu sa recuperat,asta o stiu sigur,dar au inventat un cacat...adica...trebuie adeverinta de la fisc ca nu sa recuperat taxa,adica tot sa iti bage bete in roate.

Am primit raspuns de la ei...NU AVEM BAZA DE DATE...DECI NU VA PUTEM SPUNE DACA SA RECUPERAT TAXA SAU NU....

Eu merg in continuare cu masina pe numele vechiului proprietar,mi am trecut-o eu la impozit si le am utut muma'n fund...dar impozit vor acum pe masina...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

Am vorbit cu un avocat specializat in recuperarea "taxei de inmatriculare" (in toate formele aparute pana acum). M-a asigurat ca si timbrul de mediu poate fi recuperat 100% garantat, doar ca dureaza mai mult (1 an-1 an si jumatate).

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

La avocat e ca la doctor... Il platesti, isi da cu parerea, stie "boala" de care suferi dar nu iti poate garanta 100% tratamentul. Pentru ca depinde de multi factori. Cand mai intalnesti un avocat care iti promite 100%, fa si o mentiune pe contract ca in cazul in care nu reuseste, sa iti dea banii din buzunarul lui. Daca tot e 100%, e ok, nu???

 

Edy, iti doresc succes, dar parerea mea e sa fugi de specialisti care "stie ei" ca se poate orice 100%.

 

 

Specializat? SPECIALIZAT???? Ma faci sa rad...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea/evitarea timbrului de mediu"

 

La avocat e ca la doctor... Il platesti, isi da cu parerea, stie "boala" de care suferi dar nu iti poate garanta 100% tratamentul. Pentru ca depinde de multi factori. Cand mai intalnesti un avocat care iti promite 100%, fa si o mentiune pe contract ca in cazul in care nu reuseste, sa iti dea banii din buzunarul lui. Daca tot e 100%, e ok, nu???

 

Edy, iti doresc succes, dar parerea mea e sa fugi de specialisti care "stie ei" ca se poate orice 100%.

 

 

Specializat? SPECIALIZAT???? Ma faci sa rad...

 

Multumesc pentru purtarea de grija, dar nu este cazul! Avocatul in cauza a recuperat taxe de inmatriculare, a obtinut inmatriculari cu hotarare judecatoreasca pentru persoane apropiate mie, iar ceea ce promite aia face. Da, plata la sfarsit este un punct important in acest proces, de care voi tine cont indiferent de referintele avocatului. Din principiu nu obisnuiesc sa platesc ceva inainte de a beneficia de acel bun, serviciu, etc.

Scepticismul este bun, dar nu dus la extrem, pentru ca de la un punct se transforma in paranoia, si din pacate este un fenomen tot mai des intalnit in ultima vreme.

Revin cu detalii daca va fi cazul.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 luni mai târziu...

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

 

Recomand ! Eu am recuperat timbrul de mediu prin ei ( in 5 rate/cate 7 milioane per rata). A durat fix 1 an si 2 luni parca...sau 3 luni ?... Na ca nu mai stiu . Oricum inarmati-va cu rabdare.

Ma gandesc sa apelez din nou pentru HZJ , i-am contactat si onorariul este 500ron.

 

Succes !

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

OK, nu s-a recuperat taxa! Eu inmatriculez masina pe numele meu, eu folosesc masina 1-2 ani sa zicem, inmatriculata pe numele meu. Fostul proprietar care a inmatriculat masina prima data pe numele lui in Romania mai poate recupera taxa, in timp ce masina nu mai e pe numele lui?

 

Spre exemplu daca se intampla asta in cazul unei masini cu motor mare, reusesc sa o vand doar cu rugaciuni sau acceptand anumite compromisuri, plus o scadere substantiala de pret.

 

Problema e ca in cazul acesta tentatia e mare deoarece si inainte de schimbarea denumirii pt. un 3.0 diesel euro 4 trebuia platit 1500-2000 euro daca nu ma insel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

OK, nu s-a recuperat taxa! Inmatriculez masina pe numele meu. Folosesc masina maxim 2 ani sa zicem. Fostul proprietar care a inmatriculat masina prima data pe numele lui in Romania mai poate recupera taxa, in timp ce masina nu mai e pe numele lui?

 

Spre exemplu daca s-ar intmpla asta in cazul unei masini cu motor mare, reusesc sa o vand doar cu rugaciuni sau acceptand anumite compromisuri, plus o scadere substantiala de pret.

 

Problema e ca in cazul acesta tentatia e mare deoarece si inainte de schimbarea denumirii pt. un 3.0 diesel euro 4 trebuia platit 1500-2000 euro daca nu ma insel, iar acum stim toti cat e!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

Da se poate . Se poate recupera taxa numai de catre cel care a platit-o chiar daca nu mai este proprietarul actual al masinii .Trebuie sa aiba insa copii dupa toate actele.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

 

Este vorba de taxa veche de mediu.

Avem ceva avocati pe forum,poate vrea sa ne ajute .....

Eu am discutat cu mai multi avocati,toti au zis ca NU se recupereaza momentan !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

Este vorba de taxa veche de mediu.

Avem ceva avocati pe forum,poate vrea sa ne ajute .....

Eu am discutat cu mai multi avocati,toti au zis ca NU se recupereaza momentan !

 

Ia legatura cu cei de la Coltuc si o sa ai o mare surpriza....zic eu placuta!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu"

 

Cand aud de CAC (alias Coltuc) se zbarleste parul pe mine. (parere personala, nu dati cu parul)

 

Ti-a recuperat tie, dar nu indemna lumea, lucrurile nu stau chiar asa. Mai aveti un pic de rabdare, o sa se intample ceva si cu asta. Nu e mai bine sa mergi la sigur decat sa speri ca poate? Daca pica actiunea la un complet care nu admite? Atunci ce faci? Sau ce crezi tu ca face coltuc in plus fata de alti avocati? Si altii tot aceleasi temeiuri invoca, aceleasi chestiuni. Tine de instanta de judecata si nu de casa de avocatura.

 

 

EDIT:

 

Coltuc se lauda pe site-ul lui ca a castigat la Targu Jiu, respectiv Tribunalul Gorj actiune pe timbrul de mediu. Am cautat pe site-ul just.ro si surpriza: In ziua aia nu fusese niciun complet de contencios administrativ. Era vacanta, fusesera doua complete de civil/penal, si-atat! Plus ca, iti inchipui, daca se castiga aici, la cati amici am care se ocupa cu cacatul asta de taxa aflam in secunda DOI! Trage tu concluzia.

 

Inca un edit:

 

Ca sa fie clar ca nu vorbesc prostii:

 

http://www.coltuc.ro/blog/proces-castigat-timbru-de-mediu-gorj/

 

Hotarâre 2194/2013, pe care o da el pe site, este asta: http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000110054&id_inst=95

 

care este o chestiune de conflicte de munca si nu de contencios.

 

daca ma uit la data pronuntarii: apar doua complete, unul de civil si unul de penal... Nici unul de contencios!

 

In toata luna lui august, nu exista trecut CAF F04 pe lista de sedinte!

Editat de silviud.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare