Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Reciclare P.E.T.-uri

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Reciclare P.E.T.-uri

  Intr-o seara, m-am plimbat cu 3 plase de pet-uri in cautarea unui container galben in care sa le arunc. Necistigator. Toate erau pline. Cei ca mine, care se preocupa de sortarea deseurilor in gospodarie, le-au lasat cu pungile linga containere. Le-am urmat exemplul, ca doar nu era sa le duc inapoi acasa. Pe drum, mi-am stors neuronul, in cautarea unei solutii. Se stie ca sticlele astea de plastic, ocupa mult loc. Inclusiv plimbatul los cu containerul dedicat este costisitoare. Ajuns acasa, am cautat o solutie pentru depozitarea pet-urilor pina le duc sa le arunc in container. A iesit ce se vede in filmuletul de mai jos. Dureaza un minut sa dezmembrez o sticla si sa o pun la pastrare. Cind se umple sticla de 6L, pindesc momentul cind se ridica containerul galben si cobor cu o plasa in care am cca 100 de pet-uri. Nu este cine stie ce descoperire, si nici nu este nimeni obligat sa-mi urmeze exemplul. Filmuletul este cu titlul de F.Y.I.


  I Have No Idea What You Are Talking About

 • #2
  Re: Reciclare P.E.T.-uri

  Sa-ti spun sincer mi-ai dat si mie o idee . Tomberonul nostru se ridica o data la doua saptamani,cel cu gunoi menajer intr-o saptamana iar cel cu materiale reciclabile urmatoarea saptamana.Problema este ca in doua saptamani tomberonul se umple repede,desi turtesc toate sticlele de plastic.In felul in care le ''aranjezi'' tu in filmuletul tau o sa imi inacapa mult mai multe. Multumesc pentru idee
  Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.

  Comentariu


  • #3
   Re: Reciclare P.E.T.-uri

   Desfaceti putin dopul, turtiti sticla cu piciorul si infiletati dopul la loc. Vidul creat nu mai da voie la desfacerea sticlei. Ocupa mult mai putin spatiu in tomberon.

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection