Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Traseu Rupea-Brașov

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Traseu Rupea-Brașov

  Salutare,

  Vreau sa fac o expediție in August pornind de la Vatra Dornei si destinatia finala ar fi Brasov. Pana aproape de Rupea am ceva traseu dar de acolo spre Brașov nimic. Cine ma poate ajuta cu ceva informatii, trekking-uri , orice. Avem masini pregătite de Off-Road ex: y61, y60, cherocke etc.

  Mulțumesc

 • #2
  de la Rupea poti trece spre Capeni...Miclosoara...Valcele....Brasov......sunt o gramada de drumuri de pamant care gasesti destule portiuni care iti vor da de lucru......sau de la Rupea o poti lua spre Hoghiz....pe sub padure pana la Sercaia ......Ohaba ......Sinca Veche.....Poiana Marului......Zarnesti....Gura Raului.......Fantana lui Botorog......la Fantana lui Botorog lasi masinile si porniti la pas spre Prapastiile Zarnestilor (merita vazute) de la Fantana lui Botorog urci in satul Magura unde vei avea privelisti super catre Bucegi si Piatra Craiului.....din Magura mergi spre satul Pestera....Moieciu.....Bran.....iar din Bran cum mergi spre Brasov...treci de castel....treci peste un pod...faci dreapta.....si mergi pana in capatul acelei strazi.....la capatul ei ajungi pe str Bradul inalt....faci dreapta si mergi pe un drum forestier pana in valea Glajeriei.....acolo puteti campa...sau merge pe jos pana la cab Malaiesti.....personal consider ca e cabana cu cel mai superb peisaj inconjurator din Romania.....din valea Glajeriei ajungi in Rasnov...si pe la Acapulco...sus in Poiana Brasov...de acolo....e simplu pana in Brasov

  Comentariu


  • #3
   .........................
   sus in Poiana Brasov...de acolo....e simplu pana in Brasov
   Te-a furat volanul, Marius! Daca are timp, poate ajunge in Brasov si in locurile amintite de tine si prin/pe langa Transfagarasean!
   Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !

   Comentariu

   Procesare...
   X