Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Jante otel Dotz Dakar pentru Pajero V80

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Jante otel Dotz Dakar pentru Pajero V80

  Pentru randul de roti suplimentar pentru teren la Pajero V80 (butucul si prezoanele similare cu V60) ma gandesc la jante Dakar Dotz de 7x16", 6x139,7 cu ET de +13mm cu gaura centrala 110mm, butucul de la Pajero avand 67mm. Exista si jante Dakar cu gaura la butuc de 67mm dar cu ET 31.
  Ca sa nu mai pun distantiere prefer jantele cu gaura mai mare dar cu ET mai mic . Sunt si jante Dakar cu ET -20mm dar cred ca este prea mult, ET-ul normal la Pajero este 42mm la jantele de aliaj la care daca pui distantiere de 30mm scade la +12mm. Ar urma sa-mi faca la strung cineva niste inele de adaptare. Ar fi 2 probleme:
  1. Nu stiu cum este profilul jantei din otel la gaura (drept, conic sau cu un umar), in functie de asta urmand sa se confectioneze inelul de centrare care trebuie sa fie intr-un fel si fixat. Am dat zilele trecute in acest site de anvelope de o discutie cu acest subiect, dar nu o mai gasesc (adica acolo unde gaura jantei este mai mare, DACA MAI ESTE NEVOIE DE INELUL DE CENTRARE SAU JANTA SE CENTREAZA DOAR PRIN PIULITELE CONICE, PREZOANELE PRELUND SINGURE TOATA SOLICITAREA!)
  2. La Delta Grup jantele se vand fara butucul ornamental si fara prezoane. Prezoanele ma gandesc ca trebuie sa fie conice, special pentru jante de otel. Stiu ca prezoanele la Mitsubishii sunt ca la Nissan. Alte firme de jante vand jantele Dakar Dotz separat jante, separat butucul ornamental plus piulitele inchise la un capat.
  Ar fi mai bine sa pun jante Dakar cu ET 31mm si gaura centrala de 67 (cat este butucul rotii la Pajero, ca sa nu mai confectionez inelele de adaptare) dar plus distantiere de 30mm?
  Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!

 • #2
  Re: Jante otel Dotz Dakar pentru Pajero V80

  Din pacate nu iti pot da informatii tehnice pt ca nu le stiu. ce vreau sa iti spun este ca am luat un set de jante Dotz Dakar de la delta group, si am putut cumpara de la ei (separat, adevarat) piulite si ornamentele pt butuci.

  Comentariu


  • #3
   Re: Jante otel Dotz Dakar pentru Pajero V80

   Dan, eu am Dotz Dakar pe R16 pe al meu V60 . merg 1000% pe pajero V80 ,piulitele de la prezoane sunt conice iar jante se centreaza in prezoane, mai bine pui janta cu Et - 35 cum am eu decat sa pui distantiere pt ca scopul de a le scoate in afara este acelasi si scapi de ''Dorel'' de la vulcanizare care sa iti **** filetele la distantiere :)
   Ultima editare de moza victor; 27.nov.2012, 10:25.

   Comentariu

   Procesare...
   X