Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intrebare referitoare la discurile de frana expuse

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Intrebare referitoare la discurile de frana expuse

  Buna ziua,

  Am si eu o intrebare. Pot aparea probleme daca janta nu imi acopera discul de frana ?? Jentile au un et negativ atat de mare incat buza jentii lasa dezgolit complet discurile de frana . Exista pericol caz in teren sa apara probleme la discuri datorita posibilelor lovituri in pietre sau umplerii cu noroi?
  Daca trebuie pun si poza . ptr o exemplificare mai buna .
  Ultima editare de Yonutz; 14.feb.2011, 23:03.

 • #2
  Re: Intrebare ref: discuri neacoperite

  Din cauza namolului nu cred ca trebuie sa-ti faci griji deoarece si in cazul jantelor cu et pozitiv namolul daca intra in janta ramane acolo....in cazul pericolului de lovire intradevar discul este mai expus,dar cred ca trebuie sa ai mare ghinion sa-l lovesti in asa fel incat sa-l deformezi/spargi.Poate cel mult tabla de protectie sa se strambe si sa-ti frece de disc.

  Comentariu


  • #3
   Re: Intrebare ref: discuri neacoperite

   Eu o sa fiu avocatul diavolului Daca cere doza de ghinion, eu am avut bafta asta, am reusit sa ciobesc un disc la Supernova care avea janta normala si acoperea binisor discul. In conditii de sosea! Nu l-am ciobit cat sa devina inutilizabil, dar a ajuns sa imi genereze asa trepidatii incat tot a trebuit sa pun altul.

   @Fiz: grija mare, citeste regulamentul si vezi punctul 2c. Dai sfaturi care pot avea implicatii tehnice serioase si noi nu stim cine esti, daca ai masina si cata experienta ai ca sa dai asemenea sfaturi. Ai 24 de ore sa te prezinti.
   Ultima editare de f_zoltan; 14.feb.2011, 23:02.
   Samurai incepator

   Comentariu


   • #4
    Re: Intrebare referitoare la discurile de frana expuse

    Mersi mult de raspunsuri, am mai observat ca denivelari/ borduri se simt mult mai tare in volan fata de rotile normale. As putea contracara acest lucru cu un amortizor de directie ?

    Comentariu

    Procesare...
    X