Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

intors jante

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • intors jante

  salutare . vreau sa intorc niste jante de toyota . poate sa-mi spuna cineva din experienta daca apar probleme dupa operatiune ,
  se mai pot echilibra cum trebuie ? multumesc .

 • #2
  Re: intors jante

  Daca nu sunt ovoidale ( adica pot fi patrate , triunghiulare etc ... adica cu patru /trei/ etc cote mari pe diametru ... dar sa fie plasate aproximativ regulat pe circumferinta ) nu fac probleme de echilibrare .

  In cazul unor jante nelovite , nedeformate , nu apar probleme daca se lucreaza corect . Atentie la suduri - cordunul de sudura are si el greutatea lui , nu trebuie aruncat pe unde si cum se nimereste .
  ... sa fim corecti pana la capat !
  Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

  Comentariu


  • #3
   Re: intors jante

   jantele nu sunt strambe ,patrate ,etc, dar intrebam daca nu se deformeaza cand se aplica cordonul de sudura ,sau mai stiu eu nu se centreaza bine partea din mijloc pe janta si apar batai sau dezechilibre . astept pareri de la cei care au pe masini jante intoarse .

   Comentariu


   • #4
    Re: intors jante

    la inceput cu o oarecare reticienta am intors jantele la colegul nostru Jighi,de aratat aratau beton dar imi era teama de operatiunea de echilibrat ,ce sa zic ........fara probleme,la al doilea set de jante intoarse nici nu m-am gandit sa nu le pot echilibra ,iarasi fara probleme acum astept al treile set de jante ,tot de la Jighi ptr. opel frontera si am sa-ti spun impresiile de luni incolo .
    nu vreau sa-i fac reclama gratuita dar chiar stie ce face si pot spune ca am incredere mai mare in jante intoarse decat in aplicari de flanse.
    rocky daca nu ma incurc in date se da in teren si pe sosea de aproape doi ani ....fara probleme.
    amintirile cele mai frumoase le am din........vise.

    Comentariu


    • #5
     Re: intors jante

     Sunt utilizator de jante intoarse , am cinci seturi de cate cinci roti , din care patru intoarse . In curand urmeaza un set de patru bucati , 6J , pe 16" . Ma fac eu singur ...

     Referitor la sudura , daca sunt minime cunostinte de sudura ( nu sudura la gardul curtii ) , e OK... toata msina e tinuta gramada de suduri .
     Sudurile la jante sunt suduri MIG/MAG aproape fara patrundere ,majoritara de depunere , insa sunt suduri corecte dpdv tehnic . Aceasi tehnica trebuie respectata , in special la jantele de grosime mica . O sudura de patrundere medie deja implica riscuri de fisurare , una de patrundere mai mare ( 30% ) iese din discutie .
     Eu echilibrez jantele dezechipate , am cantarit cata greutate/dezechilibru aduce un cordon in anume conditii .
     ... sa fim corecti pana la capat !
     Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

     Comentariu


     • #6
      Re: intors jante

      acum m-am lamurit . multumesc frumos .

      Comentariu

      Procesare...
      X