Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme statie Albrecht AE 5280

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Probleme statie Albrecht AE 5280

  Am o dilema:
  Am luat din Germania o statie (second) Albrecht AE 5280 care avea o antena de vreo 30 cm (pentru mine era destul). La prima proba (2 masini una langa alta) a mers perfect....la a doua iesire a mers vreo 10 min dupa care nu ma auze nimeni dar eu auzeam foarte bine pe toti din coloana. La a treia iesire a functionat(adica ma auze lumea) tot vreo 10 min.
  Am dus statia la un meseriasi sa vada ce are crezand ca sunt probleme cu firele de la microfon....m-a sunat si a zis ceva de genul ca statia nu are probleme cu conectica (adica lipituri reci) ci cu frecventa.
  Mentionez ca atunci cand eu vorbesc se aude ca intra cineva pe canal dar nu se intelege nimic....eu aud tot timpul ce se vorbeste.
  Are cineva idee despre ce e vorba sau o arunc :))
  Suzuki Samurai 1.3i 1991
  Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

 • #2
  Re: Probleme statie Albrecht AE 5280

  Ai incercat si cu alta antena?
  "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

  Comentariu


  • #3
   Re: Probleme statie Albrecht AE 5280

   Asa se intampla cand nu este stabila in frecventa. Dupa ce merge o perioada , se incalzeste oarece componenta si sare din banda. Du-o la un electronist care are contract de garantie si servisare cu vreun vanzator de statii si ti-o repara. Probabil nu-i mare lucru. Teoretic , daca pui o antena mai mare si te joci pe emisie , ar trebui sa fie mai rapid instabila si sa sara din frecventa mai repede . Daca vrei sa o arunci , iti dau adresa mea sa mi-o trimiti cu un curier rapid. Platesc eu transportul .
   Este genul de statie reparabila . Adica , contine piese pe care poti pune mana ...nu cipuri acoperite de rasina care se duc naibii dupa un an si te uiti la ele cum se topesc .

   Comentariu


   • #4
    Re: Probleme statie Albrecht AE 5280

    Am patit si eu o chestie similara la o statie, dar nu Albrecht. Mie imi sarea din FM in AM. Asa pe nepregatite. Statia era noua, dar antena era una data de toti copacii ...Am dus-o la un nene sa o gadile si acesta mi-a spus ca nu e nimic in neregula cu statia. Am schimbat antena si problema s-a rezolvat.

    Din cate stiu eu, statiile astea mai au o problema la potentiometru, problema care am inteles ca este din pacate ireparabila.
    consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

    Comentariu


    • #5
     Re: Probleme statie Albrecht AE 5280

     Statia a fost incercata si cu antema mare, cei drept pentru 5 min de incercari, si tot nu a mers. Partea proasta e ca nu gasesc pe aici pe la mine un microfon sa incerc sa stiu de unde e problema. Se potrivesc in mufa statiile TTI dar au comenzile inversata adica cand apas sa vorbesc schimba canalul :))......oricum pana nu incerc si cu alt microfon nu iau nici o decizie.
     Si apropo de sarit din frecventa, eu aud perfect ca doar o folosesc pe post de radio, daca sare din frecventa ar trebui sa nici nu aud....e doar parerea mea.
     Suzuki Samurai 1.3i 1991
     Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

     Comentariu

     Procesare...
     X

     Sqreen | Runtime Application Protection