Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montarea (fara utilizare pe drumuri publice) proiectoarelor / led bar-urilor este legala sau nu ?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Stelea.... pai la fel cum se circula cu simex pe 35,bara metalica din teava rotunda si troliu in bot , asa si cu proiectoarele. Inca mai merge haiducie pe ici pe colo......
  Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.
  Dream It, Do It, Live It....

  Comentariu


  • #17
   Mai, poate sunt eu greu de cap, dar din cate stiu legislatia nu este facuta pentru drobul de sare. Cu alte cuvinte, daca am proiectoare, conectate cu releu si buton separat, nu le folosesc pe drumul public si prin urmare sub nici o forma nu are cum sa ma prinda nici RAR si nici politia cu ele aprinse (si vorbesc serios), de ce trebuie sa fie acoperite? Adica, ma poate amenda, retinere talon samd, pentru ca am niste bucati de plastic si zamac prezente pe masina? Este ca si cum ma prind cu un set de cutite de bucatarie cumparat de la magazin in drum spre casa si ma condamna pentru posesie de arma alba pe drumul public?

   Pot sa-mi montez proiectoare pe masina de design, complet neconectate, fara cabluri sau cu firele in aer si astia ma amendeaza pentru ca "as fi putut" sa le folosesc? Si daca am huse si-mi zboara in mers si la curba urmatoare sta Garcea infuriat?

   In alta ordine de idei, degeaba ai proiectoare cu toate certificarile EU (Osram VX80-SP cum am eu). Daca le-ai gresit orientarea, chiar daca le ai pe faza lunga, orbesti oricum orice alt conducator din sensul opus, chiar daca este la 200m distanta. In cazul meu, se aprind de sub capota, deci nu cred ca poate cineva sa ma acuze ca as intentiona sa le folosesc pe post de semnale sau alt teribilism pe drumul public.
   Ultima editare de onobeka; 03.dec.2021, 18:16. Motiv: Adaugat ultimul paragraf. Le spun oamenilor motivul editarii :))

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection