Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar o TABLETA.

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cumpar o TABLETA.

  Recunosc sunt paralel cu tot ce tine de tablete dar am ajuns pe un site de vanzari care si-a schimbat numele de curand la pagina 170 din 351 si sunt o gramada,au fel si fel de detalii care mai de care dar nu stiu ce sa aleg.
  In primul rand vreau sa va rog sa-mi deschideti ochii la ce sa ma orientez,am sa va detaliez la ce anume ne-ar trebui ;sa pot sa accesez un net intr-o zona cu semnal vodafone x cosmote,pentru o harta,informatie ,salvare traseu ,sa pot accesa net-ul rapid cu costuri minime in zona .
  Daca sunteti dispusi sa vindeti asa ceva ,bugetul alocat este de maxim 150 - 170 de ron ,daca mai are si husa cu tastatura si bine-n-teles toate accesoriile as vrea sa nu depaseasca 200 de ron.
  Ofertele precum si discutiile privind achizitionarea sunt bine venite si vor fi luate in calcul toate variantele.sper sa nu fiu singurul care cauta asa ceva dar care este dornic de ceva nou.
  Date de contact ; vodafone 0726218407 Dan
  crisdanis@yahoo.com
  multumesc
  amintirile cele mai frumoase le am din........vise.

 • #2
  Re: Cumpar o TABLETA.

  Eu am Acer Iconia (A1-810). Dar nu cred ca se incadreaza in bugetul tau.
  Este foarte buna in padure. Nu mi-a cazut semnul GPS intr-o zona in care nu prea exista semnal (zona Buzaului). Cu softul potrivit se pot face lucruri interesante cu dansa.

  Un filmulet mai jos:

  consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection