Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TOURA - aplicatie pentru trasee

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • TOURA - aplicatie pentru trasee

  Salutare,
  Sunt noua in lumea voastra si incerc sa inteleg mai bine care sunt nevoile voastre in materie de inregistrare de trasee. Stiu ca folositi aplicatii de GPX si ceasuri. Noi am dezvoltat o aplicatie care permite inregistrarea traseelor parcurse. Aplicatia isi propune sa integreze toate tipurile de tururi, ca vorbim de trasee offroad, o tura de urcat pe munte, traseul Europei cu trenul sau un circuit cu bicicleta. Ce parere aveti de o astfel de diversitate? Bineinteles ca poti cauta ce te intereseaza pe tine dupa tipul tururlui, mijloacele de transport folosite, durata, locatie, dificultate, etc. Va marturisesc ca am venit catre comunitatea voastra pentru ca sunteti uniti si aveti experienta in inregistrarea de trasee. Orice feed-back este foarte util pentru noi si daca vreti sa vedeti cum arata aplicatia o gasiti aici: https://play.google.com/store/apps/d....toura.android.

  E o aplicatie de travel care pune accentul pe tururile personale generate de oameni pentru oameni. Imi place sa cred ca aceasta directie va permite utilizatorilor sa isi exprime stilul de a calatori si sa construiasca o comunitate de oameni care se regasesc in acel stil. Si mi-as dori ca si aplicatia sa evolueze ca urmare a nevoilor si dorintelor utilizatorilor ei, asa ca va cer parerea sincera si deschisa pe subiect.
  Va multumesc anticipat si sper ca postul meu nu deranjeaza pe nimeni. Pentru orice informatie/intrebare va stau la dispozitie.
  Alina
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection